

LUTY 2025 |
|
4.02.2025 wtorek |
Żywienie w placówkach oświatowych – planowanie jadłospisów zgodnie z aktualnymi normami żywienia 2024 r.– dla intendentów, kucharzy, personelu pomocniczego - szkolenie online |
6.02.2025 czwartek |
Kontrola Sanepidu w placówkach żywienia zbiorowego. Jak przygotować placówkę do kontroli - krok po kroku - szkolenie online |
12.02.2025 środa |
Niecodzienne inspiracje posiłków przedszkolnych/szkolnych - smacznie, zdrowo, kolorowo - szkolenie online |
13.02.2025 czwartek |
HACCP/GHP/GMP w teorii i w praktyce w zakładach żywienia zbiorowego - szkolenie online |
18.02.2025 wtorek |
Roczne sprawozdanie z udzielonych zamówień i nie tylko - szkolenie online |
20.02.2025 czwartek |
Nowy intendent w placówce oświatowej – pełne szkolenie dla osób rozpoczynających pracę w charakterze intendenta - szkolenie online |
26.02.2025 środa |
Bezpłatny webinar - Nowe normy żywienia dla populacji Polski 2024 r. - najważniejsze zmiany |
28.02.2025 piątek
|
Od receptury do jadłospisu - zasady żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w placówkach oświatowych, zgodne z aktualnymi normami żywienia 2024 r. , podstawą prawną i zasadami przygotowania dokumentacji sanitarnej - szkolenie online |
MARZEC 2025 |
|
7.03.2025 piątek |
Intendent, kucharz w placówce żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży. Organizacja zadań zgodnych z aktualnym stanem prawnym i obowiązującymi normami 2024 r. - szkolenie online |
13.03.2025 czwartek
|
Alergie i nietolerancje pokarmowe w żywieniu dzieci i młodzieży oraz ideologiczne wykluczanie produktów – dieta eliminacyjna w teorii i praktyce w żywieniu zbiorowym- szkolenie online |
14.03.2025 piątek |
Warsztaty szkoleniowe - planowanie i układanie jadłospisów zgodnych z obowiązującymi normami 2024 r.- szkolenie online |
20.03.2025 czwartek |
Skuteczne wdrożenie systemu HACCP i dokumentacji sanitarnej GHP/GMP w placówkach żywienia zbiorowego – standaryzacja przepisów, wytycznych i wymogów kontrolnych Sanepidu- szkolenie online |
21.03.2025 piątek |
Nowy intendent w placówce oświatowej – pełne szkolenie dla osób rozpoczynających pracę w charakterze intendenta - szkolenie online |
27.03.2025 czwartek
|
Niecodzienne inspiracje posiłków przedszkolnych/szkolnych - smacznie, zdrowo, kolorowo- szkolenie online |
KWIECIEŃ 2025 |
|
8.04.2025 wtorek |
Żywienie w placówkach oświatowych – planowanie jadłospisów zgodnie z aktualnymi normami żywienia 2024 r.– dla intendentów, kucharzy, personelu pomocniczego - szkolenie online |
10.04.2025 czwartek |
Talerz seniora- planowanie jadłospisów w żywieniu zbiorowym osób starszych z elementami dokumentacji HACCP/GHP/GMP- szkolenie online |
11.04.2025 piątek |
Kontrola Sanepidu w placówkach żywienia zbiorowego. Jak przygotować placówkę do kontroli - krok po kroku - szkolenie online |
15.04.2025 wtorek |
Warsztaty szkoleniowe - planowanie i układanie jadłospisów zgodnych z obowiązującymi normami 2024 r.- szkolenie online |
17.04.2025 czwartek |
HACCP/GHP/GMP w teorii i w praktyce w zakładach żywienia zbiorowego - szkolenie online |
24.04.2025 czwartek |
Nowy intendent w placówce oświatowej – pełne szkolenie dla osób rozpoczynających pracę w charakterze intendenta - szkolenie online |
MAJ 2025 |
|
8.05.2025 czwartek |
Intendent, kucharz w placówce żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży. Organizacja zadań zgodnych z aktualnym stanem prawnym i obowiązującymi normami 2024 r. - szkolenie online |
15.05.2025 czwartek |
Skuteczne wdrożenie systemu HACCP i dokumentacji sanitarnej GHP/GMP w placówkach żywienia zbiorowego – standaryzacja przepisów, wytycznych i wymogów kontrolnych Sanepidu- szkolenie online |
16.05.2025 piątek |
Warsztaty szkoleniowe - planowanie i układanie jadłospisów zgodnych z obowiązującymi normami 2024 r.- szkolenie online |
19.05.2025 poniedziałek |
Nowy intendent w placówce oświatowej – pełne szkolenie dla osób rozpoczynających pracę w charakterze intendenta - szkolenie online |
22.05.2025 czwartek |
Niecodzienne inspiracje posiłków przedszkolnych/szkolnych - smacznie, zdrowo, kolorowo- szkolenie online |
27.05.2025 wtorek |
Alergie i nietolerancje pokarmowe w żywieniu dzieci i młodzieży oraz ideologiczne wykluczanie produktów – dieta eliminacyjna w teorii i praktyce w żywieniu zbiorowym- szkolenie online |
CZERWIEC 2025 |
|
3.06.2025 wtorek |
HACCP/GHP/GMP w teorii i w praktyce w zakładach żywienia zbiorowego - szkolenie online |
5.06.2025 czwartek |
Żywienie w placówkach oświatowych – planowanie jadłospisów zgodnie z aktualnymi normami żywienia 2024 r.– dla intendentów, kucharzy, personelu pomocniczego - szkolenie online |
9.06.2025 poniedziałek |
Warsztaty szkoleniowe - planowanie i układanie jadłospisów zgodnych z obowiązującymi normami 2024 r.- szkolenie online |
10.06.2025 wtorek |
Nowy intendent w placówce oświatowej – pełne szkolenie dla osób rozpoczynających pracę w charakterze intendenta - szkolenie online |
12.06.2025 czwartek |
Od receptury do jadłospisu - zasady żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w placówkach oświatowych, zgodne z aktualnymi normami żywienia 2024 r. , podstawą prawną i zasadami przygotowania dokumentacji sanitarnej - szkolenie online |