

GRUDZIEŃ 2023 r. |
|
7.12.2023 czwartek |
Niecodzienne inspiracje posiłków przedszkolnych/szkolnych - smacznie, zdrowo, kolorowo- szkolenie online |
8.12.2023 piątek |
Od receptury do jadłospisu - zasady żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w placówkach oświatowych, zgodne z aktualnymi normami żywienia, podstawą prawną i zasadami przygotowania dokumentacji sanitarnej - szkolenie online |
11.12.2023 poniedziałek |
Nowy intendent w placówce oświatowej – pełne szkolenie dla osób rozpoczynających pracę w charakterze intendenta - szkolenie online |
14.12.2023 czwartek |
Żywienie w placówkach oświatowych- planowanie jadłospisów zgodnie z aktualnymi normami żywienia- dla intendentów, kucharzy i personelu pomocniczego - szkolenie online |
15.12.2023 piątek |
Kontrola Sanepidu w placówkach żywienia zbiorowego. Jak przygotować placówkę do kontroli sanitarnej - krok po kroku - szkolenie online |
18.12.2023 poniedziałek |
Alergie i nietolerancje pokarmowe w żywieniu dzieci i młodzieży oraz ideologiczne wykluczanie produktów – dieta eliminacyjna w teorii i praktyce w żywieniu zbiorowym |
20.12.2023 środa |
HACCP/GHP/GMP w teorii i w praktyce w zakładach żywienia zbiorowego- szkolenie online |
21.12.2023 czwartek |
Jak prawidłowo przeprowadzić postępowanie Pzp na platformie e-Zamówienia- szkolenie online |
27.12.2023 czwartek |
Żywienie w placówkach oświatowych- planowanie jadłospisów zgodnie z aktualnymi normami żywienia- dla intendentów, kucharzy i personelu pomocniczego - szkolenie online |
STYCZEŃ 2024 r. |
|
10.01.2024 środa |
Niecodzienne inspiracje posiłków przedszkolnych/szkolnych - smacznie, zdrowo, kolorowo- szkolenie online |
12.01.2024 piątek |
Nowy intendent w placówce oświatowej – pełne szkolenie dla osób rozpoczynających pracę w charakterze intendenta - szkolenie online |
16.01.2024 wtorek |
Kontrola Sanepidu w placówkach żywienia zbiorowego. Jak przygotować placówkę do kontroli sanitarnej - krok po kroku - szkolenie online |
18.01.2024 czwartek |
Żywienie w placówkach oświatowych- planowanie jadłospisów zgodnie z aktualnymi normami żywienia- dla intendentów, kucharzy i personelu pomocniczego - szkolenie online |
22.01.2024 poniedziałek |
Alergie i nietolerancje pokarmowe w żywieniu dzieci i młodzieży oraz ideologiczne wykluczanie produktów – dieta eliminacyjna w teorii i praktyce w żywieniu zbiorowym- szkolenie online |
24.01.2024 środa |
Warsztaty szkoleniowe - planowanie i układanie jadłospisów zgodnych z obowiązującymi normami- szkolenie online |
29.01.204 poniedziałek |
HACCP/GHP/GMP w teorii i w praktyce w zakładach żywienia zbiorowego- szkolenie online |
30.01.2024 wtorek |
Żywienie dzieci w żłobkach- wzorowy jadłospis. Szkolenie z elementami dokumentacji HACCP/GHP/GMP- szkolenie online |