KWIECIEŃ 2024 |
|
8 .04.2024 poniedziałek |
Niecodzienne inspiracje posiłków przedszkolnych/szkolnych - smacznie, zdrowo, kolorowo- szkolenie online |
11.04.2024 czwartek |
Jak prawidłowo przeprowadzić postępowanie PZP na platformie e-Zamówienia- szkolenie online |
12.04.204 piątek |
Nowy intendent w placówce oświatowej – pełne szkolenie dla osób rozpoczynających pracę w charakterze intendenta - szkolenie online |
15.04.2024 poniedziałek |
Warsztaty szkoleniowe - planowanie i układanie jadłospisów zgodnych z obowiązującymi normami- szkolenie online |
16.04.2024 wtorek |
Intendent, kucharz w placówce żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży. Organizacja zadań zgodnych z aktualnym stanem prawnym i obowiązującymi normami - szkolenie online |
30.04.204 wtorek |
HACCP/GHP/GMP w teorii i w praktyce w zakładach żywienia zbiorowego- szkolenie online |
MAJ 2024 |
|
8.05.2024 środa |
Kontrola Sanepidu w placówkach żywienia zbiorowego. Jak przygotować placówkę do kontroli sanitarnej - krok po kroku - szkolenie online |
9.05.2024 czwartek |
Intendent, kucharz w placówce żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży. Organizacja zadań zgodnych z aktualnym stanem prawnym i obowiązującymi normami - szkolenie online |
10.05.2024 piątek |
Niecodzienne inspiracje posiłków przedszkolnych/szkolnych - smacznie, zdrowo, kolorowo- szkolenie online |
13.05.2024 poniedziałek |
Nowy intendent w placówce oświatowej – pełne szkolenie dla osób rozpoczynających pracę w charakterze intendenta - szkolenie online |
15.05.2024 środa |
Planuj mądrze, gotuj zdrowo- żywienie młodzieży w wieku 15- 24 lat w placówkach oświatowych- warsztaty układania jadłospisów zgodnych z obowiązującymi normami- szkolenie online |
20.05.2024 poniedziałek |
Żywienie w placówkach oświatowych – planowanie jadłospisów zgodnie z aktualnymi normami żywienia – dla intendentów, kucharzy, personelu pomocniczego- szkolenie online |
21.05.2024 środa |
HACCP/GHP/GMP w teorii i w praktyce w zakładach żywienia zbiorowego- szkolenie online |
24.05.2024 piątek |
Udzielanie zamówień publicznych do 130.000 złotych z uwzględnieniem zamówień powyżej 130.000 złotych z elementami elektronizacji - szkolenie online |
CZERWIEC 2024 |
|
6.06.2024 czwartek |
Przygotowanie i przeprowadzenie procedury udzielenia zamówienia publicznego na dostawę artykułów spożywczych i usług cateringowych w placówkach żywienia zbiorowego- szkolenie online |
7.06.2024 piątek |
Żywienie w placówkach oświatowych – planowanie jadłospisów zgodnie z aktualnymi normami żywienia – dla intendentów, kucharzy, personelu pomocniczego- szkolenie online |
10.06.2024 poniedziałek |
Warsztaty szkoleniowe - planowanie i układanie jadłospisów zgodnych z obowiązującymi normami- szkolenie online |
11.06.2024 wtorek |
Niecodzienne inspiracje posiłków przedszkolnych/szkolnych - smacznie, zdrowo, kolorowo- szkolenie online |
13.06.2024 czwartek
|
Nowy intendent w placówce oświatowej – pełne szkolenie dla osób rozpoczynających pracę w charakterze intendenta - szkolenie online |
14.06.2024 piątek |
Kontrola Sanepidu w placówkach żywienia zbiorowego. Jak przygotować placówkę do kontroli sanitarnej - krok po kroku - szkolenie online |
17.06.2024 poniedziałek |
Od receptury do jadłospisu - zasady żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w placówkach oświatowych, zgodne z aktualnymi normami żywienia, podstawą prawną i zasadami przygotowania dokumentacji sanitarnej - szkolenie online |
18.06.2024 wtorek |
HACCP/GHP/GMP w teorii i w praktyce w zakładach żywienia zbiorowego- szkolenie online |
19.06.2024 środa |
Intendent, kucharz w placówce żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży. Organizacja zadań zgodnych z aktualnym stanem prawnym i obowiązującymi normami - szkolenie online |