

MAJ 2025 |
|
8.05.2025 czwartek |
Intendent, kucharz w placówce żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży. Organizacja zadań zgodnych z aktualnym stanem prawnym i obowiązującymi normami 2024 r. - szkolenie online |
12.05.2025 poniedziałek 13.05.2025 wtorek |
Podstawy AI dla nauczycieli. Jak zacząć korzystać i co warto wiedzieć ? |
15.05.2025 czwartek |
Skuteczne wdrożenie systemu HACCP i dokumentacji sanitarnej GHP/GMP w placówkach żywienia zbiorowego – standaryzacja przepisów, wytycznych i wymogów kontrolnych Sanepidu- szkolenie online |
19.05.2025 poniedziałek |
Nowy intendent w placówce oświatowej – pełne szkolenie dla osób rozpoczynających pracę w charakterze intendenta - szkolenie online |
22.05.2025 czwartek |
Niecodzienne inspiracje posiłków przedszkolnych/szkolnych - smacznie, zdrowo, kolorowo- szkolenie online |
23.05.2025 piątek |
Warsztaty szkoleniowe - planowanie i układanie jadłospisów zgodnych z obowiązującymi normami 2024 r.- szkolenie online |
26.05.2025 poniedziałek |
Alergie i nietolerancje pokarmowe w żywieniu dzieci i młodzieży oraz ideologiczne wykluczanie produktów – dieta eliminacyjna w teorii i praktyce w żywieniu zbiorowym- szkolenie online |
30.05.2025 piątek |
Przygotowanie i przeprowadzenie procedury udzielenia zamówienia publicznego na dostawę artykułów spożywczych i usług cateringowych w placówkach żywienia zbiorowego |
CZERWIEC 2025 |
|
3.06.2025 wtorek |
Talerz Seniora- planowanie jadłospisów w żywieniu zbiorowym osób starszych z elementami dokumentacji HACCP/GHP/GMP |
5.06.2025 czwartek |
Żywienie w placówkach oświatowych – planowanie jadłospisów zgodnie z aktualnymi normami żywienia 2024 r.– dla intendentów, kucharzy, personelu pomocniczego - szkolenie online |
9.06.2025 poniedziałek 10.06.2025 wtorek |
Podstawy AI dla nauczycieli. Jak zacząć korzystać i co warto wiedzieć ? |
10.06.2025 wtorek |
Nowy intendent w placówce oświatowej – pełne szkolenie dla osób rozpoczynających pracę w charakterze intendenta - szkolenie online |
12.06.2025 czwartek |
HACCP/GHP/GMP w teorii i w praktyce w zakładach żywienia zbiorowego - szkolenie online |
16.06.2025 poniedziałek |
Warsztaty szkoleniowe - planowanie i układanie jadłospisów zgodnych z obowiązującymi normami 2024 r.- szkolenie online |
18.06.2025 środa |
Od receptury do jadłospisu - zasady żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w placówkach oświatowych, zgodne z aktualnymi normami żywienia 2024 r. , podstawą prawną i zasadami przygotowania dokumentacji sanitarnej - szkolenie online |